Maximale promotie voor aanbieders kunst en cultuur

gemeente Leeuwarden

 

 

Ben je actief in de wereld van kunst en cultuur? Bied jij creatieve activiteiten aan, maar is het lastig om deze onder de aandacht te brengen? Vraag jij je af: Waar vind ik cursisten en bezoekers? Waar promoot ik mijn workshops, cursussen, exposities, kunstroutes, tentoonstellingen of events? Waar begin ik, hoe pak ik dat aan?

Netwerkorganisatie Kunstkade bied jou, als aanbieder met aanbod in de gemeente Leeuwarden eenvoudig en gratis een enorm platform. Met de websites kunstkade.nl, schoolkade.nl en mooileeuwarden.nl breng jij jouw aanbod onder de aandacht van iedereen die op zoek is naar kunst en cultuur(educatie). Inwoners van de gemeente, scholen, bedrijven en toeristen maken gebruik van onze kanalen.

Als aanbieder ontvang je oproepen voor activiteiten en opdrachten die wij zelf, bedrijven of  samenwerkingspartners organiseren. Een voorbeeld hiervan is het Uitfestival, de start van het nieuwe culturele seizoen. Kunstkade bied je de mogelijkheid om je doelgroep in levende lijve te ontmoeten met een kraam op dit festival. En op papier nemen we je aanbod mee in de jaarlijkse uitgave van de cursusgids, of we delen jouw bericht op de facebooksite van Kunstkade. Een lidmaatschap biedt dus veel voordelen en levert naamsbekendheid op.

Pak je podium en meld je vandaag nog aan

Heb je interesse en wil je gebruik maken van deze promotie kijk dan op de site kunstkade.nl en registreer je onderaan de homepage als aanbieder. Dan ontvang je inloggegevens en kun je direct aan de slag met het plaatsen van jouw aanbod. Via de post sturen we je meer informatie over het lidmaatschap en een aanmeldformulier. Wil je meer weten of persoonlijk kennis maken kom dan langs aan het Schavernek 9F in Leeuwarden of bel ons op 058-289 53 65. De koffie staat altijd voor je klaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •