2018 Verhalen

Voor het project 2018verhalen, waar ik met veel plezier projectleider van mag zijn, zijn we op zoek naar personen die willen vertellen op vrijdagavond 26 januari 2018. Dit is de eerste avond van het openingsweekend voor het culturele jaar 2018.

 

Thema van LF2018 is 'Iepen mienskip'. Tryater heeft veel mensen gevraagd wat dit voor hen betekent, en wanneer we een iepen mienskip bereiken. Het antwoord is simpel: als we naar elkaar luisteren. Daarom zetten In heel Friesland musea de deuren open en komen hun verhalen tot leven. Daarnaast vertellen inwoners van Friesland in hun eigen huis. Ook willen we jou laten vertellen op deze avond. Op deze manier komen oude en nieuwe verhalen tot leven in onze provincie. En hoe mooi is het dat je die bij de buurman of buurvrouw kan komen beluisteren. 

 

Mijn vraag aan jou is, of je interesse hebt om mee te doen. Je kunt dan gewoon thuis in je eigen keuken of woonkamer, de buren uitnodigen en een verhaal vertellen. Mocht je al een mooi verhaal hebben waarvan je denkt: dat wil ik wel op onze site zetten, dan ben je van harte uitgenodigd om dit verhaal in te sturen. We krijgen de mooiste verhalen binnen. Een aantal staan al op onze site 2018verhalen.nl Hier kun je je ook opgeven.

Wil je zelf niet vertellen, maar weet je iemand die wil vertellen, zou je deze oproep dan door willen sturen? 

Alvast veel dank!

 

Op onze site meer info. 

Groetnis,

David Lelieveld