Project Dorpsgezichten, het vervolg

 

Beste Dorpsgezichten,

 

Inmiddels is het alweer 10 maanden geleden dat ik al zwervend door Littensteradiel via Mantgum eindigde in jullie prachtige dorp. Wat gaat de tijd hard.... Het weekend van 29 en 30 januari was ik voor de negende keer te gast in Jorwert. Deze keer had ik zeven nieuwe gezichten voor de camera. Inmiddels is de stand 44 portretten.  Aanvankelijk wilde ik het bij 100 mensen houden. Toen werden het er 150. En nu ben ik op een punt we zien wel..

Voorlopig zal ik nog zéker 1,5 jaar aan het boek werken. 

 

Het wordt ook steeds leuker! Ik leer meer en meer mensen kennen en heb met een aantal van jullie al wat pittige gesprekken mogen voeren. Dit is voor mij van onschatbare waarde. Ik leer steeds meer en meer inzien dat het leven daar om draait. Dus je kunt ook zeggen dat Jorwert een beetje therapie voor mij is geworden :-)

 

Voor de komende periode (vanaf maart, februari zit vol) zou ik jullie willen vragen om eens te polsen bij goede vrienden, buren en relaties of zij ook mee willen werken aan het boek. Er zit één voorwaarde aan. De mensen moeten wonen in Jorwert. 

Ook al woont men pas een paar maanden in het dorp. Jong, oud het maakt niet uit. Iedereen is welkom!

 

Om een indruk te krijgen wat ik de laatste keer samen met Guus van de Sande heb kunnen maken zie: http://gallery.me.com/fairview/100452

 

De "procedure" is al volgt: aanmelden kan bij Geartsje de Vries (geartsjedevries@planet.nl) of bij mij (info@fairview.nl).

Geartsje of ik zal dan een kort vragendokumentje via de mail sturen. 

Deze moet dan naar één van ons beide retour gestuurd worden. Geartsje maakt dan uiteindelijk de planning. De bedoeling is dat ik eerst langkom om kennis te maken en samen te overleggen wat we kunnen gaan doen. De maand erop maken we dan de foto's. Zo is er een optimale voorbereiding.

 

Mocht er nog iets niet helemaal duidelijk zijn schroom dan niet mij een mailtje te sturen.

 

Dank jullie alvast voor de genomen moeite!

 

 

Louis Meulstee

 

 

 

 

Foto : Louis Meulstee