Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert: Kaspar

27 mei 2023:20:30 - 22:30

Kaspar sluit zijn tour met concerten in intieme setting af in zijn geboorte- en woonplaats Jorwert. Hij speelt op zaterdagavond 27 mei met een strijkkwartet in de Redbadkerk. “Jorwert is waar het allemaal voor mij begon met muziek maken. Ik vind het heel bijzonder dat ik de eerste tour onder mijn nieuwe naam ook in Jorwert afsluit.” 

 

In zijn tour eerste tour als Kaspar koos hij voor podia waar de intieme setting van zijn concerten goed tot uiting kwamen. De stoelen stonden rondom de muzikanten opgesteld. Voor dit afsluitende concert wordt de kerk van Jorwert hier ook op ingericht. Wiebe: “Ik hou ervan om te spelen met de energie die vanuit het publiek komt. Hoe dichter ze bij me zitten, hoe beter dat werkt. Andersom is de chemie tussen ons als muzikanten door die intieme setting voelbaar voor het publiek.”


Sinds oktober afgelopen jaar is Wiebe Kaspers als artiest verder gegaan onder de naam Kaspar. Waar hij eerder met een vaste band speelde, kan de samenstelling van muzikanten bij optredens van Kaspar nu iedere keer anders zijn. Kaspar zingt zelf, en speelt piano. Hij vult dat afhankelijk van de setting aan met strijkers, toetsen, gitaren, of drums. Bij het concert in Jorwert is ruimte voor ruim 100 personen publiek. Kaarten a € 17,50 zijn verkrijgbaar door een mail te sturen naar info@kaspar.nu.

Gegevens

Datum:
27 mei 2023
Tijd:
20:30 - 22:30
Evenement Categorie: