Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nijkleaster: Kleaster-kuier

28 oktober @ 09:30 - 12:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

De kleaster-kuier van Nijkleaster zal vanaf woensdag 1oktober 2020 weer iedere week op woensdag gehouden worden. Wij houden ons daarbij steeds aan de regels van het RIVM in verband met de Corona crisis.

MAATREGELEN IN TIJDEN VAN CORONA:

Nijkleaster organiseert de kleasterochtend zoveel mogelijk op de vertrouwde wijze, maar met de nodige aanpassingen. Als deelnemer hoeft u zich geen zorgen te maken. De voorganger en kleasterkrachten regelen alles, zij staan voor u klaar.

Wat moet u doen? Iedere deelnemer dient zich aan te melden. Wij kunnen 30 enkele deelnemers per ochtend ontvangen (en 10 meer wanneer u tot een huishouding behoort). De aanmelding kan met het formulier hieronder. U kunt daarna ook direct online €5 p.p. betalen. Mocht de aanmelding niet lukken, dan kunt u bellen met de kleaster-coördinator Annet Draaisma: 06-19167455. Denk zelf aan passende kleding en schoeisel, aan uw lunch met een flesje water (dopper) en aan een veilige reis naar Jorwert. Graag voor 17.00 uur aanmelden op de dinsdag voor de betreffende woensdag.

 

Gegevens

Datum:
28 oktober
Tijd:
09:30 - 12:30
Evenement Categorie:
Site:
https://nijkleaster.frl/woensdagmorgen-kleaster-kuier/

Locatie

Redbadtsjerke
Jorwert, Friesland 9023 Netherlands
Site:
kerk.jorwert.nl

Organisator

Nijkleaster
Telefoon:
06-19167455
E-mail:
a.draaisma@nijkleaster.nl
Site:
www.nijkleaster.frl