Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Sânman & Sikke

19 maart 2023:15:00 - 17:00

€15,00

De vocale mannengroep Sânman & Sikke, ontstaan in 1994 in Workum en nu dus meer dan 25 jaar actief, heeft met zijn samenstelling en repertoirekeuze geleidelijk een unieke plaats in het Friese muziekleven weten te verwerven. De groep staat vanaf het begin onder leiding van Siebren Kramer. Sânman & Sikke is weliswaar op lichte muziek georiënteerd, maar schuwt ook klassieke elementen niet en is daarom lastig in een hokje te plaatsen. In de loop van de jaren heeft de groep 5 cd’s opgenomen, die in eigen beheer zijn uitgebracht.

Het repertoire mag gerust breed genoemd worden; de diversiteit aan stijlen, van barbershop tot Beatles en van gospel tot Westcoast, zorgt ervoor dat het publiek zich geen moment hoeft te vervelen. Ook de eigen Friestalige nummers en de informele en prikkelende presentatie dragen in belangrijke mate bij aan de identiteit en uitstraling van de groep. Uit de vele reacties tijdens optredens in de provincie (maar ook daarbuiten) in dorpshuizen, kerkjes en theaters, is wel gebleken dat de sound van Sânman & Sikke bij een breed publiek in de smaak valt.

Voor meer informatie kijk op de website www.sanmanensikke.nl. Kaarten reserveren voor het concert kan door een mail te sturen naar reserveren@sanmanensikke.nl of te bellen met Klaas: 06-30319875

Gegevens

Datum:
19 maart 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:

Locatie

Redbadtsjerke
Jorwert, Friesland 9023 Netherlands
Bekijk de site van Locatie

Organisator

sanman en sikke
Telefoon
06-30319875
E-mail
reserveren@sanmanensikke.nl
Bekijk de site van Organisator