Kerstconcert zanger-pianist Roon Staal

0 Comments

Donderdag 10 december a.s. geeft zanger-pianist Roon Staal om 19:00 en 21:00 uur een kerstconcert in de Redbadtsjerke in Jorwert.

Met zijn warme stem en pianospel weet hij zijn bezoekers te raken en in de stemming te brengen van de aankomende kerstperiode door zijn vertolking van bekende songs als “Oh Holy Night”, “Silent Night”, “Mary’s Boy Child”, “Gloria in Excelsis Deo”, “Away In A Manger”en “The Holy City”. Ook “Pie Jesu” staat op het repertoire evenals af en toe een eigen compositie die past bij de kerstgedachte. Ook nieuwe songs van zijn nieuwe kerstalbum Christmasalbum die op dit moment wordt opgenomen zijn te horen.

De concerten in Jorwert zijn onderdeel van de 14 concerten in de Kerst Tour 2020. Er zijn 2 concerten in de Redbadtsjerke. Aanvangstijden zijn 19:00 en 21:00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend. De concerten zijn coronaproof.

Alle informatie over de concerten en het reserveren van kaarten (17,50 euro) kunt u vinden op www.roonstaal.com of 0630025992.

U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *