Concert in de Redbadtsjerke

0 3 Comments

Op dinsdag 27 juli 2021 vindt er een bijzonder concert plaats in de Redbadtsjerke in Jorwert.
Jorwert ligt aan het Jabikspaad. De mooie Redbadtsjerke nodigt uit om muziek te laten klinken die verbonden is met pelgrimeren.
Daarom staat er op het programma pelgrimsmuziek uit verschillende eeuwen. Daarnaast worden er orgelwerken gespeeld en sonates voor blokfluit.
De musici zijn: Klaas Doornbos: orgel, Fiet Nafzger en Eveliena Doornbos: blokfluit en gemshoorn.
Peter Hesseling, voorzitter van het Nederlands Genootschap van St. Jacob zal aan het begin van het concert een toelichting geven over het idee van dit concert.
Het concert begint om 19.30 uur en duurt 1 uur. De toegang is vrij. Bij de uitgang zal een schaal staan voor een vrijwillige bijdrage in de kosten.
Het aantal bezoekers is beperkt. U kunt zich tot 24 juli aanmelden per email: info@syrinx-nieuwegein.nl
De bevestigingsmail is uw toegangsbewijs.

3 thoughts on “Concert in de Redbadtsjerke”

 1. We weten nu dat God niet uit Jorwert is verdwenen. Hij woont in de Redbadtsjerke, zit in de instrumenten en in de gemeenschap, vanavond bijeen in de Redbadtsjerke.
  Wij hebben genoten van dit prachtige concert. Dank jullie wel Fiet, Evelina en Klaas. En uiteraard dank aan de organisator uit Nieuwegein/ Eendennest

  1. Dankjewel Marloes!
   Het was een voorrecht om in deze kerk te musiceren! Prachtige kerk, hartelijk publiek !
   Leuk dat je er was!

 2. Wij verheugen ons op het concert vanavond. We zijn benieuwd naar de muziek, het kerkje maar vooral naar de combinatie van beiden…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.