Karavaan van de vriendschap

0 Comments

KARAVAAN VAN DE VRIENDSCHAP 2020

Simon Vuyk (1960, Harlingen) gaat door middel van een bakfietstour een jaar lang vriendschap zaaien in de stad en 35 dorpen van de gemeente Leeuwarden. Komende vrijdag staat de bakfiets tussen 17:00 en 18:00 in Jorwert.

De Karavaan van de Vriendschap rijdt in 2020 iedere eerste vrijdag van de maand. Op 60 verschillende ontmoetingsplekken zal Simon Vuyk de dorps- en wijkbewoners aansporen om een feestje te bouwen. Rond ontbijt, koffie, lunch, thee en avondeten. Met activiteiten die worden gevoed door kunstenaars en cultuurmakers. Samen met plaatselijke welzijns-, zorg- en hulporganisaties, verenigingen, etc. Bewoners met passie. Als de Karavaan van de Vriendschap passeert. Momenten van samenkomst. Vanuit een vriendschappelijke levenshouding. Met oog voor elkaar. En met een speciaal oog voor de medebewoners die je maar weinig ziet. Die het verdienen om bij de hand te worden genomen.
Simon Vuyk maakt de maatschappelijke waarde van vriendschap zichtbaar. Met Podium Harlingen. Sinds 2015. Want vriendschap maakt een samenleving mooi-er, beter en zelfs veiliger. Down-top. Duurzaam. Mienskip! De Karavaan van de Vriendschap is een creatief feest van ontmoeting en verbinding. Niemand uitgezonderd.
De Karavaan van de Vriendschap is onderdeel van LF2028/Over de drempel van de gemeente Leeuwarden.
Info: www.podiumharlingen.nl / in-fo@podiumharlingen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *