Kerst in Jorwert op TV

0 Comments

Dit jaar is uitbundig Kerst vieren niet aan de orde: door het coronavirus zijn massale bijeenkomsten uitgesloten. We zullen terug moeten naar de basis. En waar kan dat beter dan in Jorwert, waar geloofsgemeenschap Nijkleaster zoekt naar verstilling, verdieping en verbinding. 

Op eerste kerstdag is de KRO/NCRV te gast bij geloofsgemeenschap Nijkleaster in Jorwert. Voorganger Hinne Wagenaar neemt ons in een sfeervolle viering mee naar de tijd dat er nog kloosters stonden in het Friese land. Na jaren van voorbereiding wordt komend jaar begonnen met de bouw van een klooster verbonden aan Nijkleaster.

Met hart en ziel Kerstviering: Kerst in Jorwert
Vrijdag 25 december om 16.15 uur op NPO2
Zaterdag 26 december om 8.10 uur op NPO2

Lees meer over dit programma

1 thought on “Kerst in Jorwert op TV”

  1. Ik ga zeker kijken. Iedere 3 weken kom ik deze kant op en maak ik een wandeling door Jorwert. In de zomer drink ik een kop koffie bij het wapen en loop ik altijd even de kerk in. Geen idee wat ik met dit dorp heb maar het geeft mij een gevoel. Ik heb het zelfde bij Easterlittens, Winsum en Baard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *