Meedenken over een duurzaam dorp

0 Comments

MEEDENKEN OVER EEN DUURZAAM DORP?

Beste Jorwerters,

Hoe willen wij, dorpsbewoners, bijdragen aan de verduurzaming van het dorp? Wat houdt duurzaam leven eigenlijk in?

Voor mijn afstudeeronderzoek vanuit de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool Groningen ben ik, Durkje Zijlstra bezig met het onderzoeken van duurzaam gedrag in Friese dorpsgemeenschappen. Zo ben ik benieuwd wat voor vragen hier leven wat betreft duurzaamheid en hoe Jorwert de toekomst voor zich ziet. Voor mijn onderzoek zoek ik mensen die geïnteresseerd zijn om over het onderwerp te praten en eventuele gedachtes en ideeën uit te wisselen. Het zal een groepsgesprek zijn (max 10 deelnemers*) waar we verschillende vragen bespreken.

Wat?                      

Twee informele bijeenkomsten waar we in gesprek gaan over wat voor vragen er leven in Jorwert wat betreft duurzaamheid. Ook is er ruimte om ideeën uit te wisselen over wat wij zowel individueel en als Mienskip kunnen doen. Bij deelname zal er een online voor/tussen/na vragenlijst opgestuurd worden.

Wanneer?

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op: donderdag 3 november 19:30 donderdag 17 november 19:30 de bijeenkomst zal ongeveer 1,5 uur duren.

Waar?

 In de (voor)kerk van Jorwert

Meedenken over een duurzaam doarp? Meld je aan (of ontvang meer informatie) door te mailen/appen of te bellen naar du.zijlstra@st.hanze.nl 0683063999

*Voor onderzoeksdoeleinden is het van belang om bij beide bijeenkomsten aanwezig te zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *