Mukpop was weer een feest

0 Comments

Met maar liefst zes bands pakte de organisatie van Mukpop dit jaar flink uit. En dat zorgde weer voor een geweldig gezellige avond met veel publiek, leuke muziek en een uitstekende sfeer. De vaart zat er goed in, want dankzij de inzet van een tweede podium vloeide de acts naadloos in elkaar over. Het bier vloeide rijkelijk, mede dankzij het fantastische weer.
Naast de gebruikelijke drank- en etenswarenstands, was er ook een foto-booth waar selfies konden worden gemaakt en waar een foto-strip uitkwam zoals vroeger uit zo’n fotohokje op het station. Dit leidde tot hilarische taferelen voor de camera.

Muzikaal viel er ook weer het nodige te genieten met de 8-koppige All Star Reggea Band, die met een combinatie van covers en eigen werk een strakke set neerzette. Jammer, dat het publiek nog wat afwachtend was, want er werd enthousiast en kundig gespeeld. De Black Ravens zorgde voor het nodige swingwerk met een mix van country, rock and roll en pop. De Borogroves waren op herhaling, omdat zij vorig jaar nog onder de naam Yori op het Mukpop-podium stonden. De band was duidelijk gegroeid en vol zelfvertrouwen werd er goed gemusiceerd. Mede door het stevige drumwerk van Weidenaar Yme Kramer, spatte de vonken er vanaf. Het Duo Hûnekop zorgde met het bekende repertoire voor een Frysk feestje.

Klik hier voor de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *