Nieuw Oud Papier

0 Comments

Nu de school naar Baard verhuisd is willen we het oud papier tóch voor het dorp behouden; zeker met de stijgende oud-papierprijzen door een grote vraag naar karton is dit zonde om te laten vallen. Vanuit Doarpsnut zullen de opbrengsten apart gehouden worden en voor diverse jeugd-activiteiten in het dorp gebruikt gaan worden. Precieze invulling hiervan zal de komende maanden vormgegeven worden, er zijn al een paar goede ideeën. Als vanouds kunnen we ongeveer één keer per twee maanden de papiercontainer bij Jan van der Hem op het erf laten zetten (dank daarvoor). De eerstvolgende keer is zaterdag 18 september a.s.

We zullen op de Jorwerter website en bij de ingangen van het dorp blijven aangeven wanneer het oud papier weer ingeleverd kan worden. We willen iedereen vragen om het oud papier dan zoveel mogelijk zelf IN de papiercontainer te doen. Mensen die om één of andere reden niet in staat zijn dit zelf te doen kunnen dit melden op één van onderstaande telefoonnummers, dan zorgen we dat het thuis opgehaald wordt. Een groepje mensen zal zorgen dat het bij de container ordelijk blijft verlopen. Dit is ook een voorwaarde om dit op deze manier te kunnen blijven doen. Binnenkort zullen we een schema maken waarbij iedereen die nog kinderen in de basisschool- en jeugdclub-leeftijd heeft af en toe op de container past.

We hopen dat we op deze manier deze “service” en mooie bron van inkomsten voor het dorp behouden blijft.

Bij vragen of opmerkingen: bel, app of mail even naar Wendy van der Werff of Pieter de Haas – wij zullen het verhaal oud papier coördineren.

Wendy: werff24@hotmail.com / 06-41115888
Pieter: pdhaas@haske.net / 06-44448248

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *