Succesvolle Bolletjes plantdag

Afgelopen zaterdagmiddag 27 maart zijn door de intitiatiefgroep ‘Jorwert Fleurt Op’ en enthousiaste dorpelingen diverse bolletjes van krokussen, sneeuwklokjes, narcissen, blauwe druifjes etc. in de grond geplant in de schuine terpwal rondom de kerk. Om de 3 meter was een kavel gekenmerkt waar Coronaproef gewerkt kon worden. Ongeveer 2/3e is nu beplant of bezaaid. M.a.w. er is nog voldoende plek waar iedereen de komende weken nog zijn of haar overtollige (bijna uitgebloeide) bolletjes kan overplanten. Daar waar nog ruimte is staat een paaltje.

Dus, schroom niet en ga vooral uw gang!

Komende donderdag 1 april zullen de kinderen van school, in het kader van de paasviering, in een voor hen gereserveerd stukje hun verzamelde bolletjes planten. We kunnen nu al niet wachten hoe het er volgend jaar uit gaat zien.

De inititatiefgroep ‘ Jorwert Fleurt Op’ laat weten dat er mogelijk elke maand een activiteit gaat plaatsvinden. Houd hiervoor deze site in de peiling of wellicht bent u al aangesloten bij een van de Jorwerter app groepen ( Ketering iepenloft/ Bijpraatjoun.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *