Inez Timmer in de Redbadtsjerke

0 Comments

Met „Natural Woman“ terug naar een bijzondere tijd

Inez Timmer slaat met haar nieuwste show een bewogen pad in. Na de enthousiaste reacties van het publiek bij „The Voice Senior“ en van coach Angela Groothuizen besloot ze het programma „Natural Woman“ samen te stellen. Een theaterconcert gebaseerd op één van de meest veelbewogen decennia van de 20e eeuw. Een tijdperk dat gekenmerkt wordt door vele veranderingen, zowel maatschappelijk als muzikaal.

Inez Timmer neemt u mee terug in die tijd met hits van Carole King, Carly Simon, Dusty Springfield, Paul Simon en Boudewijn de Groot. Timmer’s veelzijdige stem is voorbestemd om u te laten genieten van de muzikale pareltjes van toen. In „Natural Woman“ wordt Inez begeleid door twee fantastische muzikanten:
Peter van der Zwaag: piano, keyboard, accordeon en zang en
Ytzen Peterson: gitaren en zang.

Over Inez Timmer
De voormalige frontvrouw van de Friestalige folkgroep Irolt staat al ruim 40 jaar als actrice, theatermaakster en zangeres op de planken. Ze heeft in Duitsland, Oostenrijk en Nederland in meer dan dertig musicals gespeeld en bevoer als multi-artieste op cruiseschepen de zeven wereldzeeën. Deze all-round vakvrouw trad in Straatsburg op met het Metropole Orkest en de musical ‘De Klokkenluider van Notre Dame’ bracht haar naar New York. Vanaf 2012 gaf ze diverse concerten en acteerde ze in intieme en
gevarieerde theatervoorstellingen. Afgelopen voorjaar schitterde Inez als Mme Armfeldt in „A Little Night Music“; een productie van de Nederlandse Reisopera. Deze rol leverde haar een nominatie op in de categorie ‚Beste vrouwelijke bijrol’. Kortom: een volwaardige artieste met een prachtige natuurlijke uitstraling, een schat aan artistieke ervaring en gezegend met een gouden stem.

Zaterdag 8 februari 2020 Redbadtsjerke Jorwert
Aanvang: 20:00 Entree € 15,00

Reserveren/info: sdevries@ziggo.nl / info@hetwapenvanbaarderadeel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *