Hilarische voorstelling van de Harmonie

0 Comments

Toneelvereniging De Harmonie bracht dit weekend de klucht ’n Noflike Fakânsje op de bovenzaal van het café. Het stuk werd geregisseerd door Rixt Siderius, de jongste regisseur uit de meer dan 100-jarige geschiedenis van de Harmonie.

Het was een hilarische voorstelling met een hoofdrol voor Karin van Dijken die zich heerlijk kon uitleven als de dominante ‘Mem Albertsje’, die echtgenoot ‘Egbert’ (Edwin Dijkstra) en eigenlijk het hele gezelschap het leven zuur maakte. Berber Rob uit Winsum speelde ook een mooie rol als ‘Suus’ die de schuchtigere ‘Alex’ (Jelger Valk), het hoofd op hol probeerde te brengen. Gabe Schaaf had de rol van een Bulgaarse bouwvakker, die over een bijzondere gave bleek te beschikken en zeer gecharmeerd was van de huishoudster (Adrie Kaspers). De vakantie van Ron (Rein Ludema) en Els (Boukje Elgersma) verliep wat anders dan zij zich hadden voorgesteld, gedenkwaardig werd het zeker.

Foto’s

1 thought on “Hilarische voorstelling van de Harmonie”

  1. Het was fantasties gespeeld gezellig avond. En leuk dat Karin visser in Jorwert speeld maar ieder speelde goed wat hebben we goede dingen i. Jorwert en geweldige regiseuse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *