Notariskantoor overgenomen

0 Comments

Overname notariskantoor Van der Hem  

Gjalt van der Hem heeft zijn praktijk beëindigd vanwege zijn pensioen. Hij heeft zijn collega-notaris Siebe Swart van De Haan Advocaten & Notarissen bereid gevonden om hem op te volgen als de nieuwe notaris op zijn kantoor.

Op vrijdag 1 mei 2020 is door partijen de overnameovereenkomst getekend. Op 1 juli 2020 heeft de daadwerkelijke overdracht van de onderneming plaatsgevonden. Het kantoor zal de naam “Van der Hem” behouden. De eerste drie jaar zal Van der Hem betrokken blijven bij het kantoor.

Gjalt van der Hem vindt Siebe Swart de bij uitstek geschikte opvolger voor zijn kantoor. Zowel Swart als Van der Hem hebben eenzelfde passie voor het agrarisch recht.

De agrarische sector is één van de grootste sectoren van Noord-Nederland en het is één van de sectoren waarin De Haan Advocaten & Notarissenzich heeft gespecialiseerd, zowel op advocatuurlijk als op notarieel gebied.

Over notariskantoor Van der Hem

Gjalt van der Hem is sinds 1975 werkzaam op het kantoor, daarvoor was zijn vader er ook notaris. Het is een allround kantoor, dat zich voor een deel richt op de agrarische sector. Het kantoor geniet het vertrouwen van particuliere cliënten, agrarische ondernemers als ook van gemeentelijke en provinciale overheden. Van der Hem adviseert agrarische ondernemers uit de noordelijke provincies bij alle juridische gebeurtenissen van de ondernemende agrariër, zowel zakelijk als privé, zoals bedrijfsopvolging, vererving, kavelruilen, overdrachten van vastgoed en het opzetten van maatschappen en vennootschappen.

Over De Haan Advocaten & Notarissen

Met 70 specialisten en 40 jaar ervaring is De Haan dé full-service juridische dienstverlener van het Noorden. De Haan helpt mensen en bedrijven zoals zij het liefst geholpen willen worden.

De Haan wil agrarische ondernemers ondersteunen met de beste juridische hulp. De Haan gelooft  dat dit begint met aandacht en betrokkenheid. Daarom stelt De Haan zich op met oog en begrip voor uitdagingen, vragen, twijfels en problemen van alle ondernemers.

Elke organisatie die zijn zaken juridisch op orde heeft loopt minder risico’s in de dagelijkse bedrijfsvoering en is beter voorbereid op voortdurende verandering van (inter)nationale wet- en regelgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *